Bedrift

Visste du at det i snitt koster din bedrift 13 500 kr å ha en person sykemeldt i én uke?

Ta kontakt med oss på e-post: post@expain.no eller telefon: 48 44 50 45 for en uforplikende samtale, og få et godt tilbud til din bedrift. Vi kan gi gode tilbud på Expain-julegaver til dine ansatte.

Våre produkter og priser

 1. Relax Mini 4-i-1 massasjeapparat: 399,- eks. moms (frakt inkludert).
 2. Relax Back massasjepute: 799,- eks moms (frakt inkludert).
 3. Relax Neck & Shoulder nakkemassasje: 799,- eks. moms (frakt inkludert).
 4. Relax Legs fotmassasje og leggmassasje: 2399,- eks. moms (frakt inkludert).
 5. Change Neck & Shoulder nakkesensor: 639,- eks. moms (frakt inkludert).
 6. Change Arm sensor for underarm: 799,- eks. moms (frakt inludert).
 7. Activate Back Up støttebelte for rygg: 1199,- eks. moms (frakt inkludert).
 8. Activate Knee støttebelte for kne: 1199,- eks. moms (frakt inkludert).

EXPAIN Change – reduser smerter ved å fjerne årsaken til smertene

EXPAIN Change Neck & Shoulders forebygger og fjerner årsaken til nakke/skuldersmerter. Nakke/skuldersmerter er en av de vanligste årsakene til sykefravær, og problemet med mange av dagens behandlingsformer er at de ikke tar bort årsaken til smertene. Vi har snakket med mange fysioterapeuter, og de sier at deres gjennomsnittlige pasient med nakke/skuldersmerter trenger minimum 10 behandlinger og at sykemeldingsperioden er lang.

Statens Arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) har funnet ut at det er en sammenheng mellom vedvarende muskelaktivitet og smerte. EXPAIN Change Neck & Shoulders sier ifra når brukerens muskler er anspent over tid, enten ved statisk eller dynamisk arbeid. Gjennom å gjøre brukeren bevist på når de spenner musklene feil, vil brukeren selv kunne fjerne årsaken til smertene sine. Løsningen er å innføre hyppigere mikropauser i arbeidet. En mikropause er en kort pause der musklene får hvile og blodgjennomstrømningen i musklene er optimal. Man oppnår en mikropause i nakke/skuldermusklene ved å slippe ned skuldrene, strekke nakkemusklene litt eller gjøre noen øvelser for å få igang blodgjennomstrømningen. Hemmeligheten ligger i å gjøre dette jevnlig gjennom dagen og ikke bli sittende med skuldrene hevet i stressende arbeidsperioder. Og det er her EXPAIN Change Neck & Shoulders kommer inn i bildet.

Mange har gjerne blitt fortalt at de må forbedre sittestilling og ergonomien, men klarer ikke å gjennomføre de endringene som skal til. Våre Change produkter påminner deg, med en mild vibrasjon, hver gang du spenner musklene på en måte som kan føre til smerte. Produktene kan også brukes til å se den nåværende muskelspenningen på en smarttelefon og dermed gjøre justeringer basert på dette. Du kan se når du er anspent eller ikke, og se hvilke øvelser som gir deg en mikropause. Etter å ha brukt et Change-produkt en stund vil styrken til Biofeedback (som er å få se signaler fra kroppen man normalt ikke føler) gjøre seg gjeldende ved at man får en varig vaneendring. Brukeren vil selv gjenkjenne når musklene er anspent og vil ble mer oppmerksom på hvordan man bruker musklene. Les mer om idé, utviklingen og forskningen bak EXPAIN Change her. EXPAIN tilbyr også samme løsningen på armsmerter med EXPAIN Change Arm.

 

EXPAIN Relax – massasje, velvære og stressreduksjon

Jevnlige pauser i løpet av arbeidsdagen reduserer stress og senker blant annet faren for diabetes. EXPAIN Relax massasje gir umiddelbart velbehag og masserer bort stress og anspente muskler. En behandling med ett av våre massasjeprodukter varer i 15-20 minutter og utgjør en perfekt stressreduserende pause. Vi kan tilby pakkeløsninger tilpasset din bedrifts størrelse (antall ansatte).

 • EXPAIN Relax Neck & Shoulders masserer og varmer nakke/skuldermusklene og får igang blodgjennomstrømning og velbehag.
 • Sliter dine ansatte med smerter i ryggen? Kanskje EXPAIN Relax Back eller EXPAIN Back Up er løsningen.
 • Står og går dine ansatte mye i løpet av dagen? EXPAIN Relax Legs gir føttene og leggene en etterlengtet pause med deilig massasje og kan også brukes som en sirkulasjonstrener med TENS elektriske impulser.
 • EXPAIN Relax Mini er den ultimate håndholdte minimassereren. Ha den i skrivebordsskuffen eller i veska og bruk den når du trenger litt rask massasje.