Knestøtte med elektrisk stimulering

(3 omtaler)

kr 1.499,00

 • Elektrisk stimulering (TENS)
 • Oppladbar støtte til vonde knær
 • 3 varmenivåer

På lager

Beskrivelse

For deg med vonde knær

Dersom du har kneartrose, gikt, trøbbel med menisken eller slitasjeskader i kneet anbefaler leger og fysioterapeuter at du skal holde deg i aktivitet. Aktivitet øker blodgjennomstrømmingen og smører brusk og ledd. Men bevegelse skaper ofte smerter slik at det føles best å sitte stille. Nå har Expain, i samarbeid med fysioterapeuter og forskere, utviklet en knestøtte med innebygget varme og elektrisk stimulering (TENS). Fysioterapeuter har brukt TENS i sin behandling av knesmerter i over 40 år, men nå kan du behandle deg selv når smertene oppstår. Expain Activate Knee kan brukes hjemme eller på gåturer, forebyggende eller når smertene kommer eller mot smerte etter aktivitet.

Kontroller varmeintensitet, TENS-program og -intensitet med knappene eller via din smarttelefon i EXPAIN App. Appen gir maksimal kontroll og lagring av brukshistorikk for sammenlikning med smerteloggen.

Batteripakken med kontrollknappene er festet med magnetkontakter og kan enkelt tas av og da fungerer knestøtten som en hvilket som helst annen knestøtte.

Bruk

Knesmerter har mange årsaker, fra overbelastning til sports-skader. Expain Activate Knee tilbyr støtte, passiv og aktiv varme og TENS for å aktivere dårlige kneledd, uansett årsak. Stoffet i knestøtten er elastisk og kommer i en størrelse, medium, som betyr at den passer de fleste knær, men ikke til XXL. Anbefales for personer med kneartrose (gikt) eller andre knesmerter som hemmer bevegelse.

Expain Activate Knee er en støttende og ergonomisk utformet knestrømpe med intuitiv glidelås for montering og stramming med elastiske bånd for best mulig støtte og komfort. Knestøtten kan brukes hele dagen for støtte og passiv oppvarming. For mer smertedemping med TENS og varme festes batteripakken på med magneter. Kontroller varmen og TENS-intensitet med knappene på enheten eller via smarttelefon for å få mest mulig ut av din Expain Activate Knee. Expain-app’en er tilgjengelig på Google Play og App Store. Lyset på standby-knappen indikerer lading, Bluetooth og batteristatus. Lyset på varme symbolet indikerer varmenivå, TENS intensitet og TENS program. Plasser TENS gel pads på de sorte elektroder for en mer komfortabel TENS behandling.

For best effekt og komfort ved bruk av TENS anbefaler vi å bruke medfølgende gel-pads. Fest en gel-pad over hvert elektrodeområde på innsiden av knestøtten før støtten festes til kneet. Ikke bruk gel-pads hvis du ikke planlegger å bruke TENS, da dette vil medføre unødvendig slitasje på gel-pads. Gel-padsene er lik de som brukes i EXPAIN Back Up og for å kjøpe flere, trykk her.

Knestøtten passer omkretser på låret over kneet mellom 37 og 49 cm og omkrets på leggen rett under kneet mellom 32 og 45 cm. Knestøtten er elastisk og tilpasser seg dermed størrelser mellom dette. For knær større enn dette kan knestøtten festes med de elastiske reimene.

Innovative løsninger

Stoffet er elastisk slik at det passer til de fleste knær, og kan strammes ytterligere med de brede elastiske båndene. Glidelåsen gjør det mulig å montere knestøtten uten å ta av skoene, og glidelåsen er valgt i stedet for borrelås for å unngå å skade klær. De 4 magnetknapper som fester batteripakken til knestøtten forbinder også de elektriske signaler fra TENS og varmeområdene. Batteripakken med Bluetooth gjør at du kan se hvilke innstillinger du har, i samme grensesnitt som du kan se hvor mye du har brukt Expain Activate Knee. Loggen over bruk er nyttig når den blir korrelert med smertedagboken i Expain app’en, slik at du kan se den faktiske effekten av Expain Activate Knee.

Eksperter

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) er den anbefalte behandlingen av muskelsmerter i fysioterapeutenes håndbok. TENS både øker produksjonen av endorfiner og hemmer smertesignaler ved å gi større stimuli til nervene.

”Varme er en skånsom og trygg måte for å lindre muskelsmerter. De fleste opplever det som behagelig og avslappende. Det er rimelig og har få bivirkninger. Hvis du ikke har prøvd det før, så anbefaler jeg deg å gjøre det!” Fysioterapeut, Anders Berget Aasen.

“TENS er elektrisk stimulering av muskler og nerver som aktiverer musklene, øker blodgjennomstrømmen, øker produksjonen av endorfiner og overvelder nervesignaler som rapporterer av smerte til hjernen. TENS hemmer dermed smerte.”

Kundeomtale

“Jeg har nettopp kjøpt EXPAIN Activate Knee, og kan anbefale dette produktet til alle som har vondt i ett eller begge knærne. Etter langturer i Marka har jeg alltid fått vondt i kneet etterpå. Jeg hadde produktet på i 2 x 20 min., med varmeelementet på. Dagen etter var smertene helt borte! Supert.” Hanne Fredriksen

I esken

 • Knestøtte
 • Batteripakke med kontrollknapper og Bluetooth Smart
 • USB-lader
 • Brukermanual
 • Tre sett gel-pads for bedre TENS

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.8 kg
Dimensjoner18.5 × 5 × 31 cm
Lading

USB-kabel

Oppladbart batteri

ja

Trådløs tilkobling

Bluetooth Smart

3 omtaler for Knestøtte med elektrisk stimulering

 1. Xllite

  Fungerar bra!Jag har deltagit i en testpanel, Expain knästöd var till en början svår att stänga med dragkedjan. Väl på ger den ett mycket behagligt stöd vid aktivitet och efter. Använder värme för att lindra smärta. Rekommenderar verkligen andra med smärta i knän att använda Expain knästöd. #smartson #expaincom

 2. Mathias Oppegaard

  Denne knestøtten er veldig god å ha på, og EMS signalene den sender kan dempe eller fjerne smerter i kneet og gjøre at man kan trene smertefritt noe som er utrolig viktig i en rehabiliteringsprosess. Flere av mine pasienter har trent med denne, og jeg har fått positive tilbakemeldinger. Utendørsaktivitet i kaldt vær kan være noe utfordrende da bateriet er noe stort som gjør at det tar mye plass under klær.

 3. Hanne Fredriksen

  Hei,
  Jeg har nettopp kjøpt EXPAIN Activate Knee, og kan anbefale dette produktet til alle som har vondt i ett eller begge knærne. Etter langturer i Marka har jeg alltid fått vondt i kneet etterpå. Jeg hadde produktet på i 2 x 20 min., med varmeelementet på. Dagen etter var smertene helt borte! Supert.

Show reviews in all languages (21)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…

 • Gel-pads for TENS

  kr 99,00
  • Gel-pads for bedre effekt av TENS
  • Passer til BackUp Belt og Activate Knee.
  • 6 stk medfølger i pakken
  Kjøp