Nakkemassasje, nytt design

(10 omtaler)

kr 999,00

 • Bøyelig ledd som tilpasser seg
 • Oppladbart massasjeapparat
 • Varme og 2-veis rotasjon

På lager

Beskrivelse

Løser opp og masserer stresset og stiv nakke

 • Infrarød varme
 • Oppladbart batteri som varer i 2 timer
 • Norsk design
 • 2 håndreimer medfølger
 • Fleksibelt ledd som tilpasser seg din nakke
 • To-veis rotasjon
 • Kan brukes uten reimer for andre kroppsdeler

Relax Neck & Shoulders 2.0 er akkurat det du trenger etter en lang og hektisk dag på jobb. En stor kopp med din beste te, litt snacks, noe fint å se på, og nakkemassasje med varme på toppen. Det er få ting som restituerer og føles bedre.

Relax Neck & Shoulders 2.0 kommer med et fleksibelt ledd, oppladbart batteri med lang levetid, og kan enkelt styres med én knapp. Hold knappen nede for å skru av/på eller trykk kort for å snu rotasjonen på massasjen. Varmen skrus automatisk på for maks velvære. Varier hardheten på massasjen ved tyngden du legger i reimene.

Ta av arm-reimene og Relax Neck & Shoulders 2.0 kan brukes på andre deler av kroppen, eller som et massasjeverktøy på andre.

I esken

 • Relax Neck & Shoulders 2.0 massasjeenhet
 • 2 håndremmer i myk silikon festet i massasjeapparatet
 • USB-C ladekabel
 • Brukermanual

Eksperter

“En studie fra 2015 viser at de fleste tensjonshodepiner er relatert til stramme nakke- og skuldermuskler og triggerpunkter. Videre konkluderer studiene med at antall hodepineanfall reduseres med massasje, men reduksjonen i umiddelbar hodepineintensitet var ikke statistisk signifikant.” A. Moraska m.fl, 2015

“Det er en grunn til at toppidrettsutøvere får massasje hver dag. Massasje hjelper kroppen å bli kvitt urenheter på en raskere måte, slik at restitusjonsprosessen går raskere.” Idrettsprofessor, Eystein Enoksen.

Bruk

Nyt en god nakke- og skuldermassasje etter en hard arbeidsdag. Anbefales for personer med muskelrelatert nakke og skulder smerte og for personer med spenningshodepine, men Relax Neck & Shoulders 2.0 føles bra for alle. Mange bruker også Relax Neck & Shoulders 2.0 på lår, rygg, ben og armer.

Relax Neck & Shoulders 2.0 er veldig enkel å bruke, og det tar bare noen få sekunder å lære å bruke den. Slå på ved å holde knappen i 3 sekunder. Med et kort trykk på samme knapp kan du bytte rotasjonsretning på massasjen. Med den andre knappen slår du varme av og opp. Lyset er lilla når varmen er på og blått når det er massasje uten varme. Du justerer hardheten på massasjen med hvor hardt du drar i reimene. Rødt lys indikerer at du må lade Relax Neck & Shoulders 2.0. Ladingen gjøres med  USB-C-kabelen til PC eller en USB-adapter til vegg som du har hjemme. Relax Neck & Shoulders 2.0 plasseres på nakken eller skuldrene, og håndleddene i løkkene på stroppene for å holde nakkemassereren på plass og justere massasjens styrke. Nakkemassøren kan også plasseres på ryggstøtten på en stol eller sofa slik at du ikke trenger å holde i håndtakene, slik at armene dine er frie til å lese en bok eller håndtere telefonen eller nettbrettet.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.8 kg
Dimensjoner26.5 × 11.5 × 11.5 cm
Produktstørrelse

10,5 x 24 * 10,5 cm (høyde x bredde x dybde)

Produktvekt

0,8 kg

10 omtaler for Nakkemassasje, nytt design

 1. Sara tandberg

  Redder hverdagen! Er utrolig fornøyd med denne, enkel ha med og håndtere og gjør jobben godt. Slitt med dårlig nakke og skuldre i mange år og denne klemmer nøyaktig på de riktige stedene 🙂 anbefales på det varmeste videre.

 2. Lisbeth brønnes

  Er meget fornøyd med nakkemassasje-apparatet

 3. Jørn

  Min mor fikk denne til jul, og er kjempefornøyd. Både varme og massasje funker veldig bra på hennes stressnakke, og fysioterapeuen hennes mente den var den beste nakkemassereren hun hadde sett.

 4. Marit Olaug Grødem

  Den masserer godt, men er litt stiv å ha på nakken, kunne vært litt mer tøyelig, men hjelper godt når jeg masserer meg.

 5. Mona

  Anbefales for deg med “kontornakke”. Har hjulpet veldig bra på mine plager! Har også biosensoren som sier i fra når jeg bruker nakkemusklene feil. Tommel opp!!

 6. Linn Askv.

  Yes! Äntligen en effektiv nackmasserare. Lätt att styra hur hård massagen ska vara, löser upp knutor och kommer åt överallt. Är du ofta stel i nacken så är det denna du ska ha, brukar använda den när jag suttit mycket vid datorn eller med mobilen. Tar ingen plats!

 7. Marianne Grønningsæter

  Endelig en massasje for nakke og skuldre – som funker.

 8. Iselin Jeanett Olsen

  Nakkemassasjen er en god fornøyelse og bruke! Expain har noen gode produkter , jeg er så glad for at jeg oppdaget de og prøvde det ut! Knutene løsner er så behagelig dagen etter.:-)
  Anbefales virkelig ❤️

 9. Ken Heiden, fysioterapeut

  Nakkemasserern er en fornøyelse å bruke! Expain har noen gode produkter, jeg er glad at jeg oppdaget dem.

 10. Kristin

  Veldig god nakkemassasje. Det at man har trådene man kan holde i, gjør det mulig å velge intensitet og hvor massasjehodene skal treffe. Anbefales (og jeg har prøvd mange forskjellige, så jeg vet hva jeg snakker om 🙂 )!!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *