Massasjepute for rygg

(18 omtaler)

kr 1.199,00

 • Anbefalt av fysioterapeut*
 • 8 massasjehoder med varme
 • Regulerbar hastighet og hardhet

Tomt på lager

Beskrivelse

Massasjepute med varme og regulerbar styrke

 • Anbefalt av fysioterapeut*
 • 8 massasjehoder med varme
 • Regulerbar hastighet og hardhet
 • Brukstid ca. 2 timer ved full lading
 • Kan brukes på rygg, lår, rumpe og ben
 • Autoprogram på 15 minutter
 • Pent nordisk design

La massasjeputen Relax Back løse opp i dine muskler etter en lang arbeidsdag. Anbefales for personer med muskelsmerter i ryggen, men Relax Back gjør godt for alle. Mange bruker også Relax Back på lår, rumpe, ben og over ryggen når de legger seg i sofaen. Den sterke motoren gjør det faktisk mulig å sitte på den mens den gir massasje. Relax Back er en batteridrevet massasjepute med nordisk design du fint kan ha som fast inventar på sofaen. Den er oppladbar og kommer med innovative 8 massasjehoder. Du kan enkelt velge mellom hard og myk massasje, eller skru av og på varmen med de diskrete knappene på siden. Hvis massasjen oppleves som hard, kan man gjøre den myk gjennom å legge ett pledd over den. Puten kan vris 90 grader for å få en annen passform. Den har auto-stop funksjon etter 15 minutter, men kan enkelt skrus på for nye 15 minutter med nytelse. Batteriet varer i ca 2 timer på én lading, dvs 8-10 massasjestunder à 15 minutter. Expain Relax Back er veldig stillegående.

Anbefalt av fysioterapeut

*”Dette er et produkt som i mine øyne oppfyller kravene til et godt hjemmeprodukt, med massasje og varme i kombinasjon med et pent design. Dette produktet kan jeg anbefale til alle med muskulære plager og som vil ha nytte av massasje i korsryggen, gjerne i kombinasjon med profesjonell hjelp.” Frank Tore Jacobsen, Fysioterapeut

Les flere omtaler fra kunder her

Dette medfølger i esken:

 

Bruk

Expain Relax Back er enkel å bruke. Massasjeputen plasseres på ryggstøtten på en stol eller sofa, og brukes mens du ser på TV, leser en avis eller en god bok. Den er enkel å bruke med 4 knapper: på / av, rotasjonsretning for hard eller myk massasje, rotasjonshastighet I eller II, og varme på eller av. Med 2 timers batteritid trenger du ikke å tenke på å lade den hele tiden, men Relax Back kan også brukes mens den lades.

Eksperter

*”Expain Relax Back er et produkt som tilfredsstiller kravene til et godt hjemmeprodukt, med massasje og varme kombinert med et attraktivt design. Dette produktet kan jeg anbefale til alle med muskelsmerter og alle som kan ha nytte av massasje på baksiden, ofte i kombinasjon med profesjonell hjelp. ” Fysioterapeut, Frank Tore Jacobsen

“Vi brukte lang tid på å finne ut hvordan vi kunne lage massasjehoder som kunne gi både hard og myk massasje uten at brukeren skiftet deler. Ideen slo oss da vi satt på bak i en taxi i en trafikkork i Kina. Hardheten på massasje er trykk, som er avhengig av kraft og området kraften påføres over. Løsningen var å ha et lite område for å gi hard massasje i en rotasjonsretning, og et stort område for å gi myk massasje den andre rotasjonsretningen. ” Expain designer, Markus Høy-Petersen

“Det er en grunn til at toppidrettsutøvere får massasje hver dag. Massasje hjelper kroppen å bli kvitt urenheter på en raskere måte, slik at restitusjonsprosessen går raskere.” Professor, Eystein Enoksen

Innovasjon møter design

Med EXPAIN sine innovative patenterte massasjehoder kan du bytte fra myk til hard massasje med et knappetrykk. De 8 oppvarmede massasjehodene gir følelsen av menneskelig berøring. Det nordiske designet lar deg ha EXPAIN Relax Back i sofaen som en pute. Høy kvalitet vises også i den sterke og lydløse motor.

Tilleggsinformasjon

Vekt3.1 kg
Dimensjoner46 × 12 × 36 cm
Produktstørrelse

42 x 33 x 12 cm (bredde x høyde x dybde)

Produktvekt

2,2 kg

Oppladbart batteri

ja

18 omtaler for Massasjepute for rygg

 1. Jørn

  Min far (78) fikk denne til jul i forfjor. Han tok den med til fysioterapeuten sin som mente at dette var et veldig bra produkt som absolutt kunne anbefales både til ryggmassasje og til å få fart i blodoløpet i beina. Så fatter’n bruker den nesten daglig og er vedlig fornøyd!

 2. Ann L Briseid

  Helt topp- er superfornøyd! Denne sørger for at en blir skikkelig knadd- bruker den hver dag og batteriet holder fint til flere ‘ etapper’!

 3. Thomas Jakobsen

  Hei Rita. Puta slår seg automatisk av etter 15 minutter. Da kan du trykke på på-knappen igjen og få 15 nye minutter. Det er designet slik for at den ikke skal gå og gå dersom noen glemmer den og har den plugget til ledning. Mener jeg svarte deg på mail i går. Hilsen Thomas i Expain

 4. Rita Diesen

  Denne holder ikke hva den lover. Batteriet holder bare til en 15 minutters behandling, så er den tom og må lades igjen. Når man spesielt var ute etter et ledningsfritt alternativ, ble denne en skuffelse. Har eller ikke fått svar på Mail ang om det er slik den skal være. Designet er fint, massasjen Ok.

 5. Magnus S.

  Suveren pute med fint design. Kona lar meg til og med ha den i Soafaen pga designet. Kraftig motor som ikke svikter under press. Fin til å bruke etter trening eller på kontoret.

 6. Linn Askv.

  Must-have-produkt! Har testat många av denna slags men ingen annan är bättre. Välj mellan hårdare eller mjukare massage, så den passar till behoven som kan skifta dag för dag. Går till massageterapeut 1 ggr/månad men använder denna exakt varje dag, hade behövt gå oftare annars. Lägg pengarna på denna så har du en massageterapeut i soffan 🙂 Tystgående och effektiv, man kan ha den framme (=fin design) och inget krångel med sladdar. Rekommenderas varmt!

 7. Sara Emilie Tandberg

  Jeg har prøv ut diverse massasje apparater tidligere, og må virkelig si at denne har overgått alle:) Den blir raskt varm, har et perfekt program og ikke minst – er veldig lett å bruke/forstå. Jeg er også utrolig glad for at den er trådløs og at man ikke trenger masse ledninger for å ta den i bruk. Batteriet varer lenge og den lades opp raskt, selvom man sjeldent trenger det. I tillegg er det fine designet et stort pluss, jeg føler jeg ikke trenger rydde den bort og da blir den faktisk brukt daglig :-). Årets julegave!

 8. n .p tempelen

  fantastisk masssasjepute er fast plassert i min tv stol ett godt kjøp er storfornøynd

 9. Amina

  Fantastisk massasje pute som du kan ha med deg overalt! Kan brukes til så mye.

  Anbefaler virkelig å kjøpe denne, er en av de beste jeg har prøvd! Sklir rett inn i sofaen, å tar ikke mye plass heller.
  Stor favoritt her hjemme, så den står fast i stuen. 🙂

 10. Dagny

  Fantastisk massasje pute! Dette er ei pute som virkelig tar! Mykner opp stive muskler. Supert at den har forskjellig styrke og rotasjon og ikkje minst varme! Eg bruker den og ofte under leggene etter ein dag med mye gåing. I tillegg er den fin å se på og kan fint ha den i sofaen som “vanlig” pute.

 11. Renathe

  Jeg var så heldig å vinne denne massasjeputa i en konkurranse! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den ser bra ut, tar seg godt ut i sofaen, og er helt utrolig god! Den myker opp stive muskler, gir varme og er enkel å finne ut av! Anbefales på det sterkeste?

 12. Elisabeth

  Ser utrolig bra ut og kan stå fremme hele tiden, noe som gjør at den blir brukt mye. Gir en god massasje i nedre del av ryggen, men er man kreativ så får man massert andre deler av kroppen også! Anbefales virkelig!

 13. Kristin (advokat)

  Jeg er helt enig med de andre omtalerne av produktet. Den er kjempegod! Jeg bruker den på jobben, og det er så godt å få massasje mens jeg lener meg bakover og leser saksdokumenter. Om jeg tar den med hjem, blir det nesten “slåsskamp” om å bruke den 🙂

 14. Ragnhild

  Expain Relax Back er virkelig verdt å prøve. Den myker opp stive muskler i korsryggen og bidrar til mindre smerter og plager. Puten gir en veldig behagelig følelse av ordentlig massasje. I tillegg er den fin å se på og enkel å betjene. Kan anbefales.

 15. Frank Tore Jacobsen, Fysioterapeut og Fagsjef, Klinikk for Alle Majorstuen

  Dette er et produkt som i mine øyne oppfyller kravene til et godt hjemmeprodukt, med massasje og varme i kombinasjon med et pent design. Dette produktet kan jeg anbefale til alle med muskulære plager og som vil ha nytte av massasje i korsryggen, gjerne i kombinasjon med profesjonell hjelp.

 16. anonym

  Expain puten er helt fantastisk å bruke på fly!!!

 17. Kristine, jurist

  Expain Relax Back er perfekt for å myke opp stive muskler i rygg og nakke etter en lang dag foran PC-skjermen. I tillegg er den utrolig lekker å se på og enkel i bruk.

 18. Laila (66)

  Massasjeputen var helt herlig. Bare det å kunne sitte rolig å få en herlig nytelse av velvære var veldig behagelig.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…

 • Ryggstøtte med elektrisk stimulering og TENS

  kr 1.499,00
  • Innebygde varmekabler
  • Elektrisk stimulering (TENS)
  • Oppladbar med fjernkontroll
  Kjøp