Fotmassasje

(5 omtaler)

kr 2.999,00

 • 9 massasjeprogram
 • Regulerbar varmeinnstilling
 • Elektrisk stimulering (TENS)

Tomt på lager

Beskrivelse

Massasestasjon for kalde og slitne føtter og ømme legger

 • Forbedrer blodsirkulasjonen med TENS
 • 9 massasjeprogram
 • 3 varmenivåer
 • 50 TENS programmer
 • 99 intensitetsnivåer
 • Kan styres fra smart-telefonen
 • Sammenleggbar nordisk design

EXPAIN Relax Legs gir en unik kombinasjon av fot- og leggmassasje, samtidig som den kan bidra til økt blodsirkulasjon (TENS). Ni massasjevalg gir deg kontroll over hvor og hvordan dine bein skal masseres. Tre varmenivåer gjør at varmen kan tilpasses dine behov for kalde føtter. 50 TENS programmer og 99 intensitetsnivåer gjør dette til et avansert og effektivt TENS-apparat. Når massasjeapparatet ikke er i bruk kan det klappes sammen slik at det tar mindre plass i stua.

Oversikt over massasjeprogrammene:

 1. Demonstrasjonsmodus, varierer mellom de andre programmene
 2. Fotmassasje på, leggmassasje på
 3. Fotmassasje på, hard leggmassasje
 4. Rask fotmassasje, rask leggmassasje
 5. Rask fotmassasje, rask & hard leggmassasje
 6. Rask fotmassasje, leggmassasje av
 7. Fotmassasje av, rask & hard leggmassasje
 8. Fotmassasje på, rask & hard leggmassasje øvre del
 9. Fotmassasje på, rask & hard leggmassasje nedre del

Kontroller med knappene eller Expain appen

Varme, massasje- og TENS-program kan justeres via kontrollpanelet, eller smarttelefonen (Apple eller Android). Ved kontroll via smarttelefonen lagres også din brukshistorie slik at du kan sammenlikne med din smertelogg.

Med i esken:

 • Relax Legs massasjeskammel
 • 2 innlegsplater for TENS
 • Strømkabel
 • Brukermanual

 

Eksperter

“Expain Relax Legs TENS sirkulasjonsteknologien trener musklene i leggene ved å aktivere og avslappe musklene. Dette gjør at blodsirkulasjonen i leggene og føttene bedres.” Lege, Pål E. Storås.

“Det er en grunn til at toppidrettsutøvere får massasje hver dag. Massasje hjelper kroppen å kvitte seg med urenheter på en raskere måte, slik at restitusjonsprosessen går fortere.” Idrettsprofessor, Eystein Enoksen

”Varme er en skånsom og trygg måte for å lindre muskelsmerter. De fleste opplever det som behagelig og avslappende. Det er rimelig og har få bivirkninger. Hvis du ikke har prøvd det før, så anbefaler jeg deg å gjøre det!” Fysioterapeut, Anders Berget Aasen.

Passer for alle

Expain Relax Legs er svært enkel å bruke og det tar bare noen sekunder å lære å bruke den. Etter bruk av sirkulasjonstrening (TENS) i 30 minutter, vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt. Treningen kan på mange måter sammenlignes med treningen bena får ved å gå i trapper. Den brukes av alle, fra idrettsutøvere til mennesker plaget med rastløse ben, hovne ben, åreknuter eller kalde føtter. Uansett hvilken form vil du sannsynligvis etter kort tid merke forbedring. Etter sirkulasjonstreningen kan du starte restitusjonsprosessen raskere ved myk eller hard leggmassasje, fotmassasje, eller begge massasjene samtidig. Holde føttene varme mens du ser på TV, leser en bok eller avis når den kalde vinteren kommer.

Du bør ikke brukes TENS sirkulasjon trener hvis du har en pacemaker, blodpropp i bena eller er i første trimester av svangerskapet. Metall skruer i hofte eller lignende, er imidlertid ikke noe problem. Spør din lege eller fysioterapeut om råd hvis du er usikker på om sirkulasjonstreneren er noe for deg og dine behov.

Bruk

Expain Relax Legs plasseres foran deg mens du sitter i en stol eller sofa. Føttene er plassert inn i gummiputene, og leggene er plassert på den andre siden. Slå på og velge ulike massasje-, varme- og / eller TENS-program med pilknappene. Programnummeret eller TENS intensitet justeres med knappene på høyre side. TENS gir milde elektriske impulser som stimulerer beinmuskulaturen slik at blodet pumpes inn i føttene. Du vil se at musklene i beinene jobber. TENS teknologien har blitt brukt til behandling i flere tiår og brukes av fysioterapeuter og behandlingssentre for smerte, hevelse eller kalde føtter. Den leveres med to gummiputer som kan settes inn på fotsiden for høyere TENS intensitet.

Patentert innovativ kombinasjon

Et møbler som maserer, varmer og øker blodsirkulasjonen er den perfekte kombinasjon for å spare plass i stua. Med Expain sine innovative patenterte massasjehoder på leggene kan du endre fra myk til hard massasje med et knappetrykk. Kan kobles til smarttelefon for uendelige kombinasjoner av massasje, varme og sirkulasjon. Lukker seg til en skulpturell form når den ikke brukes.

Tilleggsinformasjon

Vekt9.3 kg
Dimensjoner45 × 38.5 × 52 cm
Produktstørrelse

45 * 38 * 31 cm (høyde x bredde x dybde)

Produktvekt

8,7 kg

Trådløs tilkobling

Bluetooth Smart

5 omtaler for Fotmassasje

 1. Malin Björkman

  Då jag har haft väldigt ont i fötterna med bl.a. hälsporre så har den varit min lugna stund på kvällen, dagen och morgonen… Snygg design så blir en okej inredningsdetalj. Massagen på vaderna är något intensiv så den är inte min favorit men nöjd i övrigt. Känns utarbetad.

 2. Therese

  deltog i Smartsons panel och fick testa denna till reducerat pris. Den är jättebra för vader OM man gillar hårda tag och varje program arbetar maskinen aggressivt på vaderna och skönt under fötterna. Saknade program instruktion och fick köra på känn. Tyget håller inte heller utan det har blivit ett hål vid vänstra fotpanelens övre del.

 3. Roy Myklebust

  Jeg kjøpte Expain på Black Friday mer som impuls enn noe annet. Det var en gledelig overraskelse når jeg begynte å ta det i bruk. Jeg har ledd gikt og det er vanskelig å komme i gang om morgenen. Men med varm massasje og TENS elektro massasje har jeg fått førlighet tilbake i føttene.

 4. Simon steinshamn

  Supert apparat som virkelig får løsnet opp i såre og vonde legger. Perfekt å bruke etter lange løpeturer. Funker også utmerket som skadeforebyggende for akillies-og ande legg plager.
  Anbefales på det sterkeste

 5. Linda A

  Dette fotmassasjeapparatet jobber seriøst med leggene. Massasjen er kraftig uten å være ubehagelig. Fotmassasjen er også en stor fornøyelse. Likevel setter jeg aller mest pris på TENS-funksjonen. Også den er kraftig, faktisk for kraftig hvis man tar gele på beina og skrur opp intensiteten. Det kunne med fordel vært færre programmer og intensitetsnivåer, fordi det blir mange tastetrykk hvis man ikke bruker appen. Men er veldig fornøyd med dette apparatet, og det er i daglig bruk.

Show reviews in all languages (40)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…

 • Relax Back

  Massasjepute for rygg

  kr 1.199,00
  • Anbefalt av fysioterapeut*
  • 8 massasjehoder med varme
  • Regulerbar hastighet og hardhet
  Les mer
 • Mini massasjeapparat

  kr 499,00
  • Triggerpunktmassasje
  • Elektrisk stimulering (TENS)
  • 4 i 1 oppladbar minimasserer
  Kjøp