Mini massasjeapparat

(2 omtaler)

kr 499,00

 • Triggerpunktmassasje
 • Elektrisk stimulering (TENS)
 • 4 i 1 oppladbar minimasserer

På lager

Beskrivelse

Massasje for hele kroppen

 • 4-i-1 massasjeapparat
 • Oppladbart batteri
 • Smart betjeningshjul
 • Vibrasjonsmassasje
 • Triggerpunktmassasje
 • Spisshjulmassasje
 • TENS elektrisk stimulering

Når du har smerter i flere muskler, kan du ha glede av en liten og innovativ 4-i-1 masserer. Relax Mini har punktmassasje, vibrasjon, spisshjulsmassasje, og eletrisk muskelstimulering (TENS). Den har et unikt design med et innovativt kontrollhjul og lades med Micro USB. Muskelstimulering via TENS, med 4 ulike styrker og program som varieres automatisk, lindrer smerte. Spisshjulet gir massasje i dypvev uten for mye kraft. Det vibrerende hjørnet løsner stive muskler, og de øvrige hjørnene kan brukes til hardere massasje som et alternativ til fingre. Overflate har et tynt gummibelegg for et godt grep. Relax Mini er den første multifunksjonelle håndholdte TENS-enheten med elektrodene innbygget i gummioverflaten.

Dette medfølger i esken

 

Bruk

Spisshjul: Rull spisshjulet frem og tilbake over slitne og smertefulle muskler for å få dyp vevsmassasje uten for mye kraft.

TENS: Vri det indre kontrollhjulet slik at pilen på sølvringen er mellom de to punktene med gummi (elektrodene). Relax Mini lyser da blått. Plasser de to elektrodepunktene på den smertefulle muskelen. Begge elektrodene må være i kontakt med huden. Hvis du ikke føler TENS, kan du øke intensiteten ved å dreie kontrollhjulet eller ved å legge til noen dråper vann på gummielektrodeputene. Vann øker kontakten med huden og dermed gir bedre elektrisk strømning.

Triggerpunktsmassasje: Etter å ha funnet det tette muskelvevet med fingrene, bruk i stedet en av hjørnene til Relax Mini på området. La hjørnet massere området for å la det stramme muskelvevet løsne.

Vibrasjonsmassasje: Vri det indre kontrollhjulet til punktet merket med en pil. Lyset vil da bli lilla samtidig som vibrasjonen starter. Vibrasjonsmassasjen gjør at musklene slapper av og blodstrømmen øker.

Når lyset på Relax Mini blinker rødt, lader man den opp igjen med en standard micro USB-lader.

TENS gir best effekt når den plasseres på en muskel. Advarsel: Bruk ikke TENS-funksjonen på øynene, åpne sår, rett over ryggraden, eller hvis du har hjerteimplantat.

Eksperter

“Transcutaneous Electrical Nerve Simulation (TENS) er en anbefalt behandling av muskelsmerter i fysioterapisthåndboken. TENS øker både produksjonen av endorfiner og hemmer smertesignaler ved å gi mer stimuli til nervene.”

“Et triggerpunkt er et tett område i muskelvev som forårsaker smerte i andre deler av kroppen. De spisse kantene hos Relax Mini er perfekte for å erstatte slitne fingre når du masserer triggerpunkter langt nede.”

“Vibrasjonsmassasje benyttes vanligvis på slutten av en massasjeøkt. Den brukes til å la massasjeobjektet slappe av ytterligere og til å stimulere blodstrømmen. Vibrasjonen får de underliggende musklene til å slappe av gir hele kroppen en følelse av avslapphet.”

Utvikling

Expain er et norsk oppstartsselskap som ønsker å hjelper folk med smerter med teknologi fremfor farmakologi. Våre produkter har blitt utviklet sammen med forskere, terapeuter og eksperter. Produktet Relax Mini er et forsøk på å lage et enkelt produkt med TENS. Ekspertpanelet ønsket TENS-stimulering uten skremmende ledninger som får folk til å føle at de sitter i en “elektrisk stol”. De ønsket også et nemt produkt som kunne brukes til å massere triggerpunkter. Vi lagde et slikt produkt, med vibrasjon og spisshjul som tilleggsfunksjoner.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.4 kg
Dimensjoner14 × 4 × 20 cm
Produktstørrelse

11 x 11 x 2,5 cm

Produktvekt

300 gram

Oppladbart batteri

ja

Ladekontakt

USB-micro

2 omtaler for Mini massasjeapparat

 1. Anders

  Supert produkt for egenmassasje!

 2. Mathias Oppegaard

  Relax Mini er lite og hendig. Det har flere funksjoner, blant annet triggerpunktmassasje med vibrering. Utformingen på produktet gjør det både godt egnet å holde i, og til å komme dypt ned i muskelvevet. Som fysioterapeut er dette et flott produkt som har funksjoner jeg ellers ikke ville fått benyttet i tillegg til at det skåner hendene mine. Jeg anbefaler også dette produktet til pasienter som kan ha glede av og behov for massasje jevnlig.
  Som aktiv idrettsutøver kan massasje etter harde treningsøkter være et godt tiltak. Relax Mini er veldig enkel å ha med seg i treningsbagen, og man kan dermed starte tiltaket umiddelbart.
  Det eneste jeg har å utsette på dette produktet er at hjulet i midten som man starter vibreringen med kan være noe vanskelig å få i gang, spesielt om man har trent og er litt klam på hendene.

Show reviews in all languages (3)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *