Ergonomisk hjelpemiddel mot musearm

kr 1.499,00

  • Måler og varsler overbelastning
  • Forhindrer årsaken til musearm
  • Lærer deg god ergonomi

På lager

Beskrivelse

Change Arm er biosensoren som lar deg finne ut om det er  f.eks. PC, tastatur, mus, strikkingen eller tegnearbeidet som er årsaken til dine armsmerter. Dette gjør den ved at den måler og analyserer din muskelaktivitet. Den gjenkjenner når du anspenner musklene – noe som ofte skjer uten at man kjenner eller tenker over det. Hvis det viser seg at du har vedvarende muskelaktivitet er dette en sannsynlig årsak til smertene. Forskning fra STAMI viser at vedvarende muskelaktivitet henger sammen med smerte. Hvis man derfor kan kutte ned på eller fjerne den vedvarende muskelaktiviteten vil dette også fjerne årsaken til smertene.

Vibrasjonsvarslingene minner deg på å senke hånden og gjøre en endring! Når EXPAIN Change enheten kobles til en smarttelefon med Expain Appen overføres data og man får sett når på dagen man har mest vibrasjonsvarslinger. Dermed ser man når man må være ekstra påpasselig med tanke på å la armmusklene jobbe riktig og når det er fare for å få anspente muskler.

Start å bruke Change Arm nå og ta det første steget mot ett nytt og smertefritt liv!

Eksperter

“Extensor digitorum communis er den muskelen som oftest relatert til smerter i armen fra dataarbeid . Muskelen er plassert på toppen av underarmen der EXPAIN Change Arm skal plasseres. Muskelen brukes for å løfte hånden, langefingeren og pekefingeren . Ved bruk av en datamaskin aktiveres ofte denne muskelen hele tiden, selv om det ikke er nødvendig.”

“Change Arm gjøre brukeren oppmerksom på ubevisste muskelaktivitet i underarmen med biofeedback”

“Change-produktene er to revolusjonerende opplæringsprodukter som forebygger nakke/skuldersmerter hos både stillesittende og statisk arbeidende. Ved tilbakemelding på muskelaktivitet er dette en opplagt måte å redusere overbelastning og smerte.”

Bruk

Alle som bruker en datamaskin, bruker sine armer og hender til noe annet enn tiltenkt fra naturen. Skriving på tastaturet og bruk av mus er anstrengende på de små musklene i underarmen, og mange mennesker lider av muskelsmerter nettop her. Change Arm passer for personer med smerter og anspente muskler i underarmen, øverst mot albuen. Mange behandlingsformer er ikke effektive siden de ikke fjerner årsaken til smertene. Med denne biosensoren kan man både identifisere og fjerne årsaken til smertene.

Change Arm er en bærbar enhet som gjør det mulig å fjerne årsaken til smertene. Enheten festes til underarm med en elastisk stropp. Det måler og analysere muskelaktivitet og vibrerer når den oppdager et muskelaktivitetsmønster som kan føre til smerter. Vibrasjonen varsler at det er på tide å endre armposisjon og senke hånden eller fingrene. Når musklene får en mikropause, slapper muskelen av og kan hente seg inn etter statisk eller vedvarende aktivitet. Etter en stund vil du endre vaner, og regelmessig begynne å ta flere mikropauser. Dette vil fjerne årsaken til smertene, og smertene vil bli redusert og til slutt forsvinne. Enheten kan også brukes som et verktøy for å gjøre din arbeidsstasjon mer ergonomisk og avdekke hvilke aktiviteter i løpet av dagen som forårsaker smertene. Enheten er for alle med muskelrelaterte smerter i underarmen. Bruk enheten alene, eller koble den til smarttelefonen for å få mest mulig ut av Change Arm.

Med i esken:

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.25 kg
Dimensjoner13.6 × 5.2 × 12 cm
Trådløs tilkobling

Bluetooth Smart

Lading

USB-micro

Batteritid

ca 25 timer

Ladetid

1 time

1 omtale for Ergonomisk hjelpemiddel mot musearm

  1. Ane, fysioterapeut

    Expain Change er to revolusjonerende opplysnings produkter for å forebygge nakke-, skulder- og albueplager i både stillesittende og statisk belastende arbeidsstillinger. Ved tilbakemelding av musklenes arbeid, er dette et opplagt produkt for mine pasienter for å redusere overbelastning og videre smerter.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…