Activate Knee
expain-activate-knee-2expain-activate-kneeexpain-activate-knee-controlexpain-activate-knee-packaging

Activate Knee

kr 1.499,00

 • Støtter vonde knær
 • Passiv og aktiv varme
 • Elektriske-impulser (TENS)
 • Bli mer aktiv

Fri frakt!

På lager

Produktbeskrivelse

EXPAIN Activate Knee er for deg med vonde knær.

Bruk den til oppvarming før aktivitet, støtte under aktivitet eller mot smerte etter aktivitet. Knestøtten har innebygd varme og elektrisk-stimulering og kan brukes på både høyre og venstre kne.

Kontroller varmeintensitet, TENS-program og -intensitet med knappene eller via din smarttelefon i EXPAIN App. Appen gir maksimal kontroll og lagring av brukshistorikk for sammenlikning med smerteloggen.

Batteripakken med kontrollknappene er festet med magnetkontakter og kan enkelt tas av og da fungerer knestøtten som en hvilket som helst annen knestøtte.

Passer for alle

Knesmerter har mange årsaker, fra overbelastning til sports-skader. Expain Activate Knee tilbyr støtte, passiv og aktiv varme og TENS for å aktivere dårlige kneledd, uansett årsak. Stoffet i knestøtten er elastisk og kommer i en størrelse, medium, som betyr at den passer de fleste knær, men ikke til XXL. Anbefales for personer med kneartrose (gikt) eller andre knesmerter som hemmer bevegelse.

Bruk

Expain Activate Knee er en støttende og ergonomisk utformet kneet strømpe med intuitiv glidelås for montering og stramming med elastiske bånd for best mulig støtte og komfort. Knestøtten kan brukes hele dagen for støtte og passiv oppvarming. For mer smertedemping med TENS og varme festes batteripakken på med magneter. Kontroller varmen og TENS-intensitet med knappene på enheten eller via smarttelefon for å få mest mulig ut av din Expain Activate Knee. Expain-app’en er tilgjengelig på Google Play og App Store. Lyset på standby-knappen indikerer lading, Bluetooth og batteristatus. Lyset på varme symbolet indikerer varmenivå, TENS intensitet og TENS program. Plasser TENS gel pads på de sorte elektroder for en mer komfortabel TENS behandling.

Innovative løsninger

Stoffet er elastisk slik at det passer til de fleste knær, og kan strammes ytterligere med de brede elastiske båndene. Glidelåsen gjør det mulig å montere knestøtten uten å ta av skoene, og glidelåsen er valgt i stedet for borrelås for å unngå å skade klær. De 4 magnetknapper som fester batteripakken til knestøtten forbinder også de elektriske signaler fra TENS og varmeområdene. Batteripakken med Bluetooth gjør at du kan se hvilke innstillinger du har, i samme grensesnitt som du kan se hvor mye du har brukt Expain Activate Knee. Loggen over bruk er nyttig når den blir korrelert med smertedagboken i Expain app’en, slik at du kan se den faktiske effekten av Expain Activate Knee.

TENS og gel-pads:

For best effekt og komfort ved bruk av TENS anbefaler vi å bruke medfølgende gel-pads. Fest en gel-pad over hvert elektrodeområde på innsiden av knestøtten før støtten festes til kneet. Ikke bruk gel-pads hvis du ikke planlegger å bruke TENS, da dette vil medføre unødvendig slitasje på gel-pads. Gel-padsene er lik de som brukes i EXPAIN Back Up og for å kjøpe flere, trykk her.

Hva sier ekspertene om Expain Activate Knee?

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) er den anbefalte behandlingen av muskelsmerter i fysioterapeutenes håndbok. TENS både øker produksjonen av endorfiner og hemmer smertesignaler ved å gi større stimuli til nervene.

”Varme er en skånsom og trygg måte for å lindre muskelsmerter. De fleste opplever det som behagelig og avslappende. Det er rimelig og har få bivirkninger. Hvis du ikke har prøvd det før, så anbefaler jeg deg å gjøre det!” Fysioterapeut, Anders Berget Aasen.

“TENS er elektrisk stimulering av muskler og nerver som aktiverer musklene, øker blodgjennomstrømmen, øker produksjonen av endorfiner og overvelder nervesignaler som rapporterer av smerte til hjernen. TENS hemmer dermed smerte.”

Med i esken:

 • Knestøtte
 • Batteripakke med kontrollknapper og Bluetooth
 • USB ladekabel med veggstøpsel
 • Brukermanual
 • Tre sett gel-pads til bruk med TENS

Dag Otto om Activate Knee from Expain AS on Vimeo.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Dimensjoner 18.5 x 5 x 31 cm
Lading

USB-kabel

Oppladbart batteri

ja

Trådløs tilkobling

Bluetooth Smart

Omtaler

 1. :

  Hei,
  Jeg har nettopp kjøpt EXPAIN Activate Knee, og kan anbefale dette produktet til alle som har vondt i ett eller begge knærne. Etter langturer i Marka har jeg alltid fått vondt i kneet etterpå. Jeg hadde produktet på i 2 x 20 min., med varmeelementet på. Dagen etter var smertene helt borte! Supert.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *