Kontakt oss

E-mail:
shop@expain.com

Telefon:
+47 484 45 045

Adresse:
EXPAIN AS
Minister Ditleffsvei 17A
0862 Oslo
Norge

Orgranisasjonsnummer:
916 325 150 MVA

Kort om oss

Smerte er noe de fleste opplever –  noen oftere enn andre. EXPAIN ønsker å bruke teknologi mot smerte. For noen er jevnlig massasje nok til å ta brodden av smerten. Andre sliter med å holde seg aktive når smerten setter begrensninger. Enkelte har smerte hver dag. Til tross for behandling og hjelpemidler, forsvinner ikke smerten helt. Mange har lært seg å leve med smerten. Vi i EXPAIN har lyst å hjelpe alle som har det vondt! EXPAIN er et norsk selskap som jobber hardt for å lage de beste teknologiproduktene mot smerte og ubehag. Våre produkter er utviklet sammen med ledende industridesignere, terapeuter og forskere. Våre Change-produkter produseres i Norge. Norsk design, utvikling og produksjon har satt en ny standard for kvalitet og funksjon.

Vi er EXPAIN:

Daglig leder: Thomas Jakobsen

Thomas holder Expain-hjulene i gang! Han er også elektronikk-ekspert og står bak elektronikkutviklingen av Change-produktene. Thomas hadde spenningshodepine da han var student, og har hatt ekstra motivasjon til å hjelpe andre ved å lage Expain Change Neck & Shoulders.

Teknologidirektør: Einar-Andre Bydal

Einar lager bla. programvaren og nettsiden til Expain. Einar tenker stort og vil hjelpe så mange som mulig med geniale løsninger og ville idéer, men alle blir heldigvis ikke satt i produksjon.

Software Wizard: Carl Joachim Svenn

Carl Joachim er Bluetooth og mikrokontroller-eksperten i Expain. Han har full kontroll på matematikk og Bluetooth og er i tillegg en dyktig programmerer.