Hjem

EXPAIN Relax

EXPAIN Relax er en serie nyutviklede og innovative massasjeprodukter for maksimal velvære og komfort for ømme og slitne muskler. Alle produktene i EXPAIN Relax-serien er designet med fokus på brukeren for en best mulig brukeropplevelse. Med patenterte massasjehoder, varme, vibrasjon og TENS-teknologi har vi skapt en serie produkter som passer for de fleste.

EXPAIN Change

EXPAIN Change er serien for forebyggende vaneendringsprodukter, som har til hensikt å stimulere til permanent vaneendring. I praksis vil det si at du lærer deg opp til å luke ut adferd som har en negativ innvirkning på musklene dine, normalt sett innen noen få uker. EXPAIN Change-produktene vibrerer lett for å varsle når musklene er anspent, og minner deg på at du må endre stilling og senke skuldrene så musklene får slappet litt av og få igang blodgjennomstrømningen eller gjøre noen øvelser for å sørge for skikkelig avspenning. Forskning gjennomført av Statens Arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) viser en sammenheng mellom vedvarende muskelaktivitet og smerte. EXPAIN Change produktene sier ifra når du har vedvarende muskelaktivitet og denne bevisstgjøringen på årsaken muliggjør endringene som skal til. Ved å laste ned EXPAIN App overføres data til telefonen og man får se resultater og historikk fra bruk av EXPAIN Change-produktene på telefonen.

EXPAIN Activate

EXPAIN Activate er produktene våre med støtte, varme og TENS-funksjon. EXPAIN Back Up er ryggbeltet som motvirker og lindrer smerter i korsryggen. Teknologien i Activate-serien blir anbefalt som en behandlingsform i håndboken for fysioterapeutene. EXPAIN Activate Knee er for deg med vonde knær. Bruk den til oppvarming før aktivitet, støtte under aktivitet eller mot smerte etter aktivitet. Knestøtten har innebygd varme og elektrisk-stimulering og kan brukes på både høyre og venstre kne. Kontroller den med knappene eller via din smart-telefon i EXPAIN App for maksimal kontroll og lagring av brukshistorikk for sammenlikning med smerteloggen.

Ekspertpanel

Siden oppstarten av EXPAIN har vi samarbeidet med eksperter innen smerte, forskning og teknologi. Innspillene fra ekspertpanelet har hatt stor innvirkning på produktene. Ekspertene har også vært med på å løfte kvalitet, opplevelse av produktene og innsikten til EXPAIN-teamet. Blant medlemmene i ekspertpanelet finner vi Professor II i Innovasjon, fysioterapeuter, smerteforsker ved Sunnaas og manuellterapeut. Elektronikken bak Change-produktene er utviklet i samarbeid med SINTEF, testet hos blant annet Sunnaas og bygger på forskning gjennomført ved STAMI. Les om ekspertpanelet.

Om EXPAIN

Smerte er noe de fleste opplever –  noen oftere enn andre. EXPAIN ønsker å bruke teknologi mot smerte. For noen er jevnlig massasje nok til å ta brodden av smerten. Andre sliter med å holde seg aktive når smerten setter begrensninger. Enkelte har smerte hver dag. Til tross for behandling og hjelpemidler, forsvinner ikke smerten helt. Mange har lært seg å leve med smerten. Vi i EXPAIN har lyst å hjelpe alle som har det vondt! EXPAIN er et norsk selskap som jobber hardt for å lage de beste teknologiproduktene mot smerte og ubehag. Våre produkter er utviklet sammen med ledende industridesignere, terapeuter og forskere. Våre Change-produkter produseres i Norge. Norsk design, utvikling og produksjon har satt en ny standard for kvalitet og funksjon. Les mer om EXPAIN her.