Startside

EXPAIN – vi tager smerter seriøst!

Om Expain

EXPAIN er et norsk firma, som skaber teknologibaserede produkter til bekæmpelse af smerter og ubehag. Vores produkter bliver designet i Norge, og vores flagskibsprodukt, EXPAIN Change Neck & Shoulders og EXPAIN Change Arm, produceres også i Røros, Norge. Norsk design, udvikling og produktion har sikret topkvalitet og-funktionalitet. Vores produktserie er blevet udviklet i samarbejde med nogle af de bedste industrielle designere, terapeuter og forskere i Norge. Vi har skabt unikke produkter, der løser specifikke problemer. Et af vores produkter kunne være starten på dit nye og smertefrie liv.

Køb

EXPAIN Change

EXPAIN Change-serien af produkter består af to revolutionerende Biofeedback-produkter, der vil ændre dine vaner. De er skabt med henblik på at ændre dine vaner varigt ved at hjælpe dig med at eliminere usunde vaner, som forårsager din muskelsmerter. Når du bruger en Change-enhed, får du besked via en blid vibration, når enheden registrerer et usundt muskelaktivitetsmønster. På denne måde bliver du mindet om at tage en pause, strække ud eller foretage nogle øvelser, så du letter spændingen i musklerne og får blodet til at flyde. Forskning udført af STAMI (det norske institut for erhvervssundhed) viser en sammenhæng mellem vedvarende muskelaktivitet og smerte. Hent EXPAIN-appen (Apple eller Android) for at se live muskelaktivitet, overføre brugshistorik, og se, hvornår vibrationsadvarsler forekom. Appen har også en indbygget funktion til logføring af smerter og enhedsbrug.

Læs historien bag Change-enheder

EXPAIN Ekspertpanel

EXPAIN har samarbejdet med førende eksperter inden for smerte, terapeutisk behandling, forskning og teknologi. Eksperterne har bidraget til udviklingen af vores produkter og til at sikre produkter af høj kvalitet og har løftet niveauet for indsigt på EXPAIN-holdet. Medlemmerne i ekspertpanelet spænder om professorer inden for innovation, fysioterapeuter, smerteforskere til manuelle terapeuter. Elektronikken i Change-enhederne er udviklet i samarbejde med SINTEF (en førende norsk organisation inden for videnskab og forskning) og er baseret på forskning udført af STAMI (det norske institut for erhvervssundhed) og andre.

Læs om vores Ekspertpanel

EXPAIN Relax

EXPAIN Relax er en serie af nydesignede og innovative massageprodukter til maksimal afslapning og komfort til ømme og trætte muskler. Alle produkter i EXPAIN Relax-serien er designet med tanke på brugeren for at opnå den bedste brugeroplevelse. Funktioner som patent anmeldte massagehoveder, varme, vibration og TENS-teknologi gør denne produktserie velegnet til de fleste mennesker og behov.

Køb Relax-produkter

Kort introduktionsvideo (på norsk).

EXPAIN Activate

EXPAIN Activate er vores produktserie til support, varme og TENS-stimulering. EXPAIN Back Up reducerer og lindrer smerte i lænden. Teknologien i Activate-produkterne anbefales som behandling i håndbogen til fysioterapeuter. EXPAIN Activate Knee er skabt til at bekæmpe smerter i knæene. Brug et knæbind under aktivitet til ekstra opvarmning eller som smertelindring efter aktiviteter. Understøttelsen af knæet har indbygget varme og elektrisk stimulering og passer både til højre og venstre knæ. Du kan styre den med knapperne eller med din smartphone i EXPAIN-appen til maksimal kontrol og lagring af dine brugsdata. Appen har også en indbygget funktion til logføring af smerte til sammenligning af smerte og enhedsbrug.

Køb Activate-produkter