Triggerpunktpakken

kr 449,00

  • Triggerpunkt og egenmassasje
  • 2 triggerpunktballer
  • Manual for øvelser

Tomt på lager

Beskrivelse

I Frisk-bøkene anbefaler vi triggerpunktmassasje for å ta de små, harde og ømme punktene i musklene. I denne pakken får du med alt du trenger for å behandle dine egne triggerpunkter, trygt og enkelt.

Triggerpunkt og egenmassasje
Triggerpunktmanualen er en del av pakken. Den dekker 109 triggerpunkter i nakke, skulder, rygg, hofte og bein. Det er en praktisk guide i reisevennlig format. Spiral-innbinding gjør at den ligger åpen der du vil ha den.

To triggerpunktballer
Vi har prøvd ut en rekke ulike baller, og kommet frem til at de beste ballene for å løsne triggerpunkter er lacrosseballer i ren gummi. De gir et riktig trykk mot triggerpunktet, er harde, men gir litt etter. Overflaten kan enkelt rengjøres og tåles godt av allergikere. Ballene lager ingen merker på vegg eller gulv.

Hvordan bruke triggerpunktkartene
De hvite kryssene angir punkter i muskelen der du kan finne triggerpunkt, mens de røde feltene viser de områdene hvor de markerte triggerpunktene kan gi smerte.

Inkludert program for massasjerull
I manualen finner du et eget massasjerull/foam roller-program. For deg som har foam roller eller er nysgjerrig på det, finner du åtte gode øvelser for foam roller. Det er mest aktuelt for å jobbe med store muskler i tilknytning til rygg og skulder.