Ryggstøtte med elektrisk stimulering og TENS

(2 omtaler)

kr 1.499,00

 • Innebygde varmekabler
 • Elektrisk stimulering (TENS)
 • Oppladbar med fjernkontroll

På lager

Beskrivelse

Ta kontroll over ryggsmertene

 • Varme
 • Elektriske impulser (TENS)
 • Lett å ta av og på og tilpasses din størrelse
 • Bred ryggstøtte
 • Oppladbar med fjernkontroll

Det er anbefalt å bevege seg for at vonde ryggmuskler skal helbredes. Problemet er at det er det ikke er så godt å bevege seg med vond rygg. BackUp hjelper til med dette. Det er lett å ta av og på beltet, justere strammingen, og man kan styre funksjoner med medfølgende fjernkontroll. Expain BackUp er et belte som støtter opp og avgir både passiv og aktiv varme til korsryggen. Du kan bruke beltet hele dagen under de fleste typer tøy.

Bruk

Ryggsmerter har mange årsaker, fra inaktivitet til sportsskader. Beltet er bredt og støttende og monteres enkelt; de doble spennene gir støtte og komfort. TENS og aktiv varme styres med medfølgende fjernkontroll, men beltet kan også brukes aktivt i hverdagen for støtte og passiv oppvarming. Beltet lades opp med medfølgende lader og gir da 40 minutters varme eller 50 TENS-økter á 20 minutter. TENS og varme slår seg automatisk av etter 20 minutters bruk.

Tilkobling

 1. Trykk på knappen på beltet. Beltet vil da skru seg på og blinke grønt.
 2. Trykk på fjernkontrollens øvre knapp for å skru den på. Fjernkontrollen vil da blinke grønt to ganger.

Beltet og fjernkontrollen vil da koble seg til hverandre. Nå kan en øke intensiteten på TENS via + knappen på fjernkontrollen. Beltet blinker da blått, og hvis du plasserer to fingre mellom de to elektrodene, skal du kunne føle impulsene. Eller du kan trykke på varmeknappen, og beltet vil da blinke gult.

Eksperter

”Varme er en skånsom og trygg måte for å lindre muskelsmerter. De fleste opplever det som behagelig og avslappende. Det er rimelig og har få bivirkninger. Hvis du ikke har prøvd det før, så anbefaler jeg deg å gjøre det!” Fysioterapeut, Anders Berget Aasen.

“Transcutaneous Electrical Nerve Simulation (TENS) er den anbefalte behandlingen for muskelsmerter i fysioterapisthåndboken. TENS øker både produksjonen av endorfiner og hemmer smertesignaler ved å gi mer stimuli til nervene.”

Kundeomtale

“Jeg er veldig fornøyd med beltet. Den kommer godt med når jeg plages av prolaps. Anbefales!”  Kjellrun Rundheim

Dette medfølger i esken

 • Ryggstøtte
 • Batterienhet med TENS-overflater
 • Ladekontakt og kabel (Merk: Produktet kan kun lades med medfølgende lader)
 • Fjernkontroll
 • Ett sett gel-pads
 • Utvidelsesrem for mager med omkrets 90-120 cm
 • Brukermanual

NB! Batteriet kan kun lades med medfølgende lader.

TENS-behandlingen fungerer best med medfølgende gel-pads. Vi anbefaler å alltid bruke gel-pads ved TENS-behandling. TENS skal ikke brukes hvis du har en pacemaker, blodpropper, eller er i første trimester av graviditeten. Metallskruer i hofte eller lignende er imidlertid ikke noe problem. Spør legen din eller fysioterapeut om råd hvis du er usikker på om TENS er noe for deg og dine behov.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt1.1 kg
Dimensjoner26.5 × 18.5 × 8 cm
Lading

9V (medfølgende omformer)

Produktstørrelse

9 x 19,1 x 1,8 cm (elektronikkenhet)

Oppladbart batteri

ja

Trådløs tilkobling

fjernkontroll

2 omtaler for Ryggstøtte med elektrisk stimulering og TENS

 1. Kjellrun Rundheim

  Jeg er veldig fornøyd med beltet. Den kommer godt med når jeg plages av prolaps. Anbefales!

 2. Eystein Enoksen, Professor, NiH

  Støtte for en smertefull korsrygg er den beste måten å bli aktiv igjen når ryggen har låst seg. Støtten letter vekten på ryggraden og musklene som støtter ryggsøylen. Varme er en velkjent behandling for å berolige muskelsmerter. Varme både hemmer smerter ved å bombardere nervesensorer med signaler, og varmen øker blodsirkulasjonen som transporterer urenheter bort fra smertefull muskler.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…