Relax Legs
expain-relax-legsexpain-relax-legs-sideimg_7427img_7456Dag Otto som bruker TENS funksjonen til Expain Relax Legsexpain-relax-legs-packaginglower leg muscles

Relax Legs

kr 2.999,00

Massasje for slitne føtter og legger! Relax Legs har ni massasjeprogram for legger og føtter, med varme som kan kontrolleres. Apparatet har også elektrisk stimulering (TENS) til føttene som effektivt masserer og får føttene til å slappe av.

På lager

Produktbeskrivelse

EXPAIN Relax Legs gir en unik kombinasjon av fot- og leggmassasje, samtidig som den kan bidra til økt blodsirkulasjon (TENS). Ni massasjevalg gir deg kontroll over hvor og hvordan dine bein skal masseres. Tre varmenivåer gjør at varmen kan tilpasses dine behov for kalde føtter. 50 TENS programmer og 99 intensitetsnivåer gjør dette til et avansert og effektivt TENS-apparat.

Når massasjeapparatet ikke er i bruk kan det klappes sammen slik at det tar mindre plass i stua.

Oversikt over massasjeprogrammene:

 1. Demonstrasjonsmodus, varierer mellom de andre programmene
 2. Fotmassasje på, leggmassasje på
 3. Fotmassasje på, hard leggmassasje
 4. Rask fotmassasje, rask leggmassasje
 5. Rask fotmassasje, rask & hard leggmassasje
 6. Rask fotmassasje, leggmassasje av
 7. Fotmassasje av, rask & hard leggmassasje
 8. Fotmassasje på, rask & hard leggmassasje øvre del
 9. Fotmassasje på, rask & hard leggmassasje nedre del

Kontroller med knappene eller Expain App

Varme, massasje- og TENS-program kan justeres via kontrollpanelet, eller smarttelefonen (Apple eller Android). Ved kontroll via smarttelefonen lagres også din brukshistorie slik at du kan sammenlikne med din smertelogg.

Med i esken:

 • Relax Legs massasjeskammel
 • 2 innlegsplater for TENS
 • Strømkabel
 • Brukermanual

 

Eksperter

“Expain Relax Legs TENS sirkulasjonsteknologien trener musklene i leggene ved å aktivere og avslappe musklene. Dette gjør at blodsirkulasjonen i leggene og føttene bedres.” Lege, Pål E. Storås.

“Det er en grunn til at toppidrettsutøvere får massasje hver dag. Massasje hjelper kroppen å kvitte seg med urenheter på en raskere måte, slik at restitusjonsprosessen går fortere.” Idrettsprofessor, Eystein Enoksen

”Varme er en skånsom og trygg måte for å lindre muskelsmerter. De fleste opplever det som behagelig og avslappende. Det er rimelig og har få bivirkninger. Hvis du ikke har prøvd det før, så anbefaler jeg deg å gjøre det!” Fysioterapeut, Anders Berget Aasen.

Passer for alle

Expain Relax Legs er svært enkel å bruke og det tar bare noen sekunder å lære å bruke den. Etter bruk av sirkulasjonstrening (TENS) i 30 minutter, vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt. Treningen kan på mange måter sammenlignes med treningen bena får ved å gå i trapper. Den brukes av alle, fra idrettsutøvere til mennesker plaget med rastløse ben, hovne ben, åreknuter eller kalde føtter. Uansett hvilken form vil du sannsynligvis etter kort tid merke forbedring. Etter sirkulasjonstreningen kan du starte restitusjonsprosessen raskere ved myk eller hard leggmassasje, fotmassasje, eller begge massasjene samtidig. Holde føttene varme mens du ser på TV, leser en bok eller avis når den kalde vinteren kommer.

Du bør ikke brukes TENS sirkulasjon trener hvis du har en pacemaker, blodpropp i bena eller er i første trimester av svangerskapet. Metall skruer i hofte eller lignende, er imidlertid ikke noe problem. Spør din lege eller fysioterapeut om råd hvis du er usikker på om sirkulasjonstreneren er noe for deg og dine behov.

Bruk

Expain Relax Legs plasseres foran deg mens du sitter i en stol eller sofa. Føttene er plassert inn i gummiputene, og leggene er plassert på den andre siden. Slå på og velge ulike massasje-, varme- og / eller TENS-program med pilknappene. Programnummeret eller TENS intensitet justeres med knappene på høyre side. TENS gir milde elektriske impulser som stimulerer beinmuskulaturen slik at blodet pumpes inn i føttene. Du vil se at musklene i beinene jobber. TENS teknologien har blitt brukt til behandling i flere tiår og brukes av fysioterapeuter og behandlingssentre for smerte, hevelse eller kalde føtter. Den leveres med to gummiputer som kan settes inn på fotsiden for høyere TENS intensitet.

Patentert innovativ kombinasjon

Et møbler som maserer, varmer og øker blodsirkulasjonen er den perfekte kombinasjon for å spare plass i stua. Med Expain sine innovative patenterte massasjehoder på leggene kan du endre fra myk til hard massasje med et knappetrykk. Kan kobles til smarttelefon for uendelige kombinasjoner av massasje, varme og sirkulasjon. Lukker seg til en skulpturell form når den ikke brukes.

Tilleggsinformasjon

Vekt9.3 kg
Dimensjoner45 x 38.5 x 52 cm
Produktstørrelse

45 * 38 * 31 cm (høyde x bredde x dybde)

Produktvekt

8,7 kg

Trådløs tilkobling

Bluetooth Smart

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Relax Legs”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…

 • Relax Back

  Relax Back

  kr 999,00

  Relax Back er en oppladbar og stillegående massasjepute. Massasjens hardhet og hastighet har begge to nivåer som kan kontrolleres, samtidig som varmen kan skrus av og på.

 • Expain Relax Mini Functions

  Relax Mini

  kr 499,00

  Relax Mini er et litet massasjeapparat med fire funksjoner: triggerpunktmassasje, spisshjulmassasje, vibrasjonsmassasje og eletrisk stimulering (TENS).