Relax Back

Relax Back

kr 999,00

Relax Back er en oppladbar og stillegående massasjepute. Massasjens hardhet og hastighet har begge to nivåer som kan kontrolleres, samtidig som varmen kan skrus av og på.

På lager

Produktbeskrivelse

La massasjeputen Relax Back løse opp i dine muskler etter en lang arbeidsdag. Anbefales for personer med muskelsmerter i ryggen, men Relax Back gjør godt for alle. Mange bruker også Relax Back på lår, rumpe, ben og over ryggen når de legger seg i sofaen. Den sterke motoren gjør det faktisk mulig å sitte på den mens den gir massasje. Relax Back er en batteridrevet massasjepute med nordisk design du fint kan ha som fast inventar på sofaen. Den er oppladbar og kommer med innovative 8 massasjehoder. Du kan enkelt velge mellom hard og myk massasje, eller skru av og på varmen med de diskrete knappene på siden. Hvis massasjen oppleves som hard, kan man gjøre den myk gjennom å legge ett pledd over den. Puten kan vris 90 grader for å få en annen passform. Den har auto-stop funksjon etter 15 minutter, men kan enkelt skrus på for nye 15 minutter med nytelse. Batteriet varer i ca 2 timer på én lading, dvs 8-10 massasjestunder à 15 minutter. Expain Relax Back er veldig stillegående.

I esken:

 

Bruk

Expain Relax Back er enkel å bruke. Massasjeputen plasseres på ryggstøtten på en stol eller sofa, og brukes mens du ser på TV, leser en avis eller en god bok. Den er enkel å bruke med 4 knapper: på / av, rotasjonsretning for hard eller myk massasje, rotasjonshastighet I eller II, og varme på eller av. Med 2 timers batteritid trenger du ikke å tenke på å lade den hele tiden, men Relax Back kan også brukes mens den lades.

Eksperter

Expain Relax Back er et produkt som tilfredsstiller kravene til et godt hjemmeprodukt, med massasje og varme kombinert med et attraktivt design. Dette produktet kan jeg anbefale til alle med muskelsmerter og alle som kan ha nytte av massasje på baksiden, ofte i kombinasjon med profesjonell hjelp. ” Fysioterapeut, Frank Tore Jacobsen

“Vi brukte lang tid på å finne ut hvordan vi kunne lage massasjehoder som kunne gi både hard og myk massasje uten at brukeren skiftet deler. Ideen slo oss da vi satt på bak i en taxi i en trafikkork i Kina. Hardheten på massasje er trykk, som er avhengig av kraft og området kraften påføres over. Løsningen var å ha et lite område for å gi hard massasje i en rotasjonsretning, og et stort område for å gi myk massasje den andre rotasjonsretningen. ” Expain designer, Markus Høy-Petersen

“Det er en grunn til at toppidrettsutøvere får massasje hver dag. Massasje hjelper kroppen å bli kvitt urenheter på en raskere måte, slik at restitusjonsprosessen går raskere.” Professor, Eystein Enoksen

Innovasjon møter design

Med EXPAIN sine innovative patenterte massasjehoder kan du bytte fra myk til hard massasje med et knappetrykk. De 8 oppvarmede massasjehodene gir følelsen av menneskelig berøring. Det nordiske designet lar deg ha EXPAIN Relax Back i sofaen som en pute. Høy kvalitet vises også i den sterke og lydløse motor.

Tilleggsinformasjon

Vekt3.1 kg
Dimensjoner46 x 12 x 36 cm
Produktstørrelse

42 x 33 x 12 cm (bredde x høyde x dybde)

Produktvekt

2,2 kg

Oppladbart batteri

ja

Omtaler

 1. :

  Massasjeputen var helt herlig. Bare det å kunne sitte rolig å få en herlig nytelse av velvære var veldig behagelig.

 2. :

  Expain Relax Back er perfekt for å myke opp stive muskler i rygg og nakke etter en lang dag foran PC-skjermen. I tillegg er den utrolig lekker å se på og enkel i bruk.

 3. :

  Expain puten er helt fantastisk å bruke på fly!!!

 4. :

  Dette er et produkt som i mine øyne oppfyller kravene til et godt hjemmeprodukt, med massasje og varme i kombinasjon med et pent design. Dette produktet kan jeg anbefale til alle med muskulære plager og som vil ha nytte av massasje i korsryggen, gjerne i kombinasjon med profesjonell hjelp.

 5. :

  Expain Relax Back er virkelig verdt å prøve. Den myker opp stive muskler i korsryggen og bidrar til mindre smerter og plager. Puten gir en veldig behagelig følelse av ordentlig massasje. I tillegg er den fin å se på og enkel å betjene. Kan anbefales.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også…