Ofte stillede spørgsmål

Produkter

EXPAIN Change Neck & Shoulders

Hvad er den korrekte placering af enheden?

Det er vigtigt at placere enheden korrekt for at sikre korrekte målinger. EXPAIN Change Neck & Shoulders skal placeres oven på musklen mellem nakke og skulder. Placer på den side, hvor det gør mest ondt eller på højre side, hvis du er højrehåndet og venstre side, hvis du er venstrehåndet.

Placering

Placering

Hvordan virker det

Change-enheden registrerer muskelaktivitet ved at måle små elektriske impulser på huden. De elektriske signaler skabes af nerverne, der beder muskelfibrene om at trække sig sammen. Når flere muskelfibre aktiveres, bliver signalet stærkere.  Dette signal registreres af de klæbende plastre i Change Neck & Shoulders og de ledende overflader på Change Arm. Elektronikken og mikroprocessoren i enheden forstærker, behandler og digitaliserer muskelaktiviteten. Den registrerer muskelaktivitet og registrerer hvile og muskelaktivitet. Når musklen er aktiv i en længere tidsperiode, 30 sekunder, vibrerer enheden for at advare brugeren og minder dig dermed om at tage en pause. Tidspunktet for vibrationen og den tid, det tager at nå hvileniveauet, gemmes og sendes til din smartphone, når den er forbundet.

Hvordan tænder/slukker jeg den?

Knappen til/fra befinder sig inden i den sølvfarvede ring. Tryk for at tænde, tryk og hold nede, indtil den vibrerer, for at slukke (ca. 3 sekunder). Hvis der ikke sker noget, skal enheden genoplades.

Den vibrerer meget. Hvad sker der?

Enheden vibrerer meget for at fortælle dig, at batteriniveauet er lavt. Opret forbindelse til et USB-strømstik for at oplade. Efter en times opladning er enheden opladt og klar til brug.

Hvor længe holder de klæbende plastre?

Et klæbende plaster holder til brug hele dagen i omkring 10 dage. Hvis plasteret mister noget af sin evne til at klæbe, kan plasteret skylles i koldt vand for at genopfriske evnen til at klæbe. Hvis plasteret er slidt, og det ikke hjælper at skylle det i koldt vand, er plasteret parat til udskiftning. Du kan købe nye plastre her.

EXPAIN Change Arm

Hvor skal jeg placere armbåndet?

Der er vigtigt at placere armbåndet korrekt for at få de rigtige målinger. Placer armbåndet på den tykkeste del af underarmen med den ovale del af armbåndet over musklerne, som aktiveres, når fingeren og hånden hæves. Knappen og USB-stikket skal pege ned mod hånden.

EXPAIN Change Arm

EXPAIN Change Arm
Hvordan virker det

Change-enheden registrerer muskelaktivitet ved at måle små elektriske impulser på huden. De elektriske signaler skabes af nerverne, der beder muskelfibrene om at trække sig sammen. Når flere muskelfibre aktiveres, bliver signalet stærkere.  Dette signal registreres af de klæbende plastre i Change Neck & Shoulders og de ledende overflader på Change Arm. Elektronikken og mikroprocessoren i enheden forstærker, behandler og digitaliserer muskelaktiviteten. Den registrerer muskelaktivitet og registrerer hvile og muskelaktivitet. Når musklen er aktiv i en længere tidsperiode, 30 sekunder, vibrerer enheden for at advare brugeren og minder dig dermed om at tage en pause. Tidspunktet for vibrationen og den tid, det tager at nå hvileniveauet, gemmes og sendes til din smartphone, når den er forbundet.

Hvordan tænder/slukker jeg den?

Knappen til/fra befinder sig inden i den sølvfarvede ring. Tryk for at tænde, tryk og hold nede, indtil den vibrerer, for at slukke (ca. 3 sekunder). Hvis der ikke sker noget, skal enheden genoplades.

Den vibrerer meget. Hvad sker der?

Enheden vibrerer meget for at fortælle dig, at batteriniveauet er lavt. Opret forbindelse til et USB-strømstik for at oplade. Efter en times opladning er enheden opladt og klar til brug.

EXPAIN Relax Legs

Kører Relax Legs på batteri?

Nej, enheden skal sluttes til en stikkontakt for at fungere.

EXPAIN Relax Neck

Hvordan tænder/slukker jeg den?

Tryk på og hold knappen til/fra nede for at tænde den. Tryk på og hold nede for at slukke den. Når den er tændt, kan knappen bruges til at ændre massagens hårdhed.

EXPAIN Relax Mini

Hvordan skifter jeg mellem forskellige funktioner?

Der kan skiftes mellem de forskellige funktioner ved at dreje det indvendige styringshjul. Sæt pilen i ringen ud for funktionsmarkeringerne.

Funktioner:

• Fra
  • Vibration
  • TENS-niveau 1
  • TENS-niveau 2
  • TENS-niveau 3
  • TENS-niveau 4

EXPAIN Activate Knee

Der sker ikke noget, når jeg trykker på til/fra-knappen?

Enheden skal muligvis lades op. Brug USB-kablet til at oplade enheden. Enheden er muligvis i safe-mode, og enheden afslutter safe-mode, når den sluttes til et USB-strømkabel.

EXPAIN Back Up

Hvordan udskifter jeg batteriet i fjernbetjeningen?

Se side 9 i brugermanualen for at få en vejledning i, hvordan batteriet udskiftes i fjernbetjeningen.

Batteriet vil ikke oplades

Batteriet i Back Up oplades med det medfølgende 9V-stik og kan ikke oplades fra en pc eller lignende USB-stik.

EXPAIN-app

Appen finder ikke EXPAIN-enheder i nærheden

Sørg for, at EXPAIN-enheden er tændt og inden for rækkevidde, og at de genopladelige enheder er opladt. Hvis der ikke bliver fundet nogen enheder inden for 10 sekunder, skal du prøve at gå tilbage og besøge siden Tilføj panel igen for at genstarte søgningen efter enheder.

Vores Bluetooth Smart-forbundne enheder:

• EXPAIN Change Neck & Shoulders
  • EXPAIN Change Arm
  • EXPAIN Relax Legs
  • EXPAIN Activate Knee