Relax Neck & Shoulders
EXPAIN Relax Neckexpain-relax-neck-3expain-relax-neck-2img_7412expain-relax-neck-packagingtrapezius muscle

Relax Neck & Shoulders

kr 999,00

  • Massasje og varme
  • Hard eller myk massasje
  • Avtagbare reimer
  • Oppladbart batteri
  • Passer perfekt på flyet, toget eller i bilen

Gratis frakt og 30 dagers angrerett.

På lager

Produktbeskrivelse

Løser opp og masserer stresset og stiv nakke.

EXPAIN Relax Neck & Shoulders er akkurat det du trenger etter en lang og hektisk dag på jobb. En stor kopp med din beste te, litt snacks, noe fint å se på, og nakkemassasje med varme på toppen. Det er få ting som restituerer og føles bedre.

EXPAIN Relax Neck & Shoulders kommer med et fleksibelt ledd, oppladbart batteri med lang levetid, og kan enkelt styres med én knapp. Hold knappen nede for å skru av/på eller trykk kort for å snu rotasjonen på massasjen. Varmen skrus automatisk på for maks velvære. Varier hardheten på massasjen ved tyngden du legger i reimene.

Ta av arm-reimene og EXPAIN Relax Neck & Shoulders kan brukes på andre deler av kroppen, eller som et massasjeverktøy på andre.

Med i esken:

  • Relax Neck massasjeenhet
  • 2 stk håndreimer
  • USB ladekabel
  • Brukermanual

Dag Otto om Relax Neck & Shoulders from Expain AS on Vimeo.

 

Expain ekspertene sier

“En studie fra 2015 viser at de fleste tensjonshodepiner er relatert til stramme nakke- og skuldermuskler og triggerpunkter. Videre konkluderer studiene med at antall hodepineanfall reduseres med massasje, men reduksjonen i umiddelbar hodepineintensitet var ikke statistisk signifikant.” A. Moraska m.fl, 2015

“Det er en grunn til at toppidrettsutøvere får massasje hver dag. Massasje hjelper kroppen å bli kvitt urenheter på en raskere måte, slik at restitusjonsprosessen går raskere.” Idrettsprofessor, Eystein Enoksen.

Passer for alle

Nyt en god nakke- og skuldermassasje etter en hard arbeidsdag. Anbefales for personer med muskelrelatert nakke og skulder smerte og for personer med spenningshodepine, men Relax Neck & Shoulders føles bra for alle. Mange bruker også Relax Neck & Shoulders på lår, rygg, ben og armer når du tar av håndtakene.

Bruk

Expain Relax Neck & Shoulders er veldig enkel å bruke, og det tar bare noen få sekunder å lære å bruke den. Slå på ved å holde knappen i 3 sekunder. Med et kort trykk på samme knapp kan du bytte rotasjonsretning på massasjen. Lyset er lilla når det er myk massasje og blått når det er litt hardere hardt massasje. Du justerer også hardheten på massasjen med hvor hardt du drar i reimene. Rødt lys indikerer at du må lade Relax Neck & Shoulders. Ladingen gjøres med micro-USB. Expain Relax Neck & Shoulders plasseres på nakken eller skuldrene, og håndleddene i løkkene på stroppene for å holde nakkemassereren på plass og justere massasjens styrke. Nakkemassøren kan også plasseres på ryggstøtten på en stol eller sofa slik at du ikke trenger å holde i håndtakene, slik at armene dine er frie til å lese en bok eller håndtere telefonen eller nettbrettet.

Innovasjon møter design

De oppvarmede massasjehodene har to angrepsvinkler som gir hard massasje eller myk massasje, i forhold til  hvilken rotasjonsretning massasjehodene har. Det nordiske møbeldesignet lar deg ha EXPAIN Relax Neck i stuen, slik at du blir minnet på å ta en massasje ofte. Fjernbare håndtak og ledd muliggjør bruk på nakke, skuldre, rygg, lår og armer.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Dimensjoner 26.5 x 11.5 x 11.5 cm
Produktstørrelse

10,5 x 24 * 10,5 cm (høyde x bredde x dybde)

Produktvekt

0,8 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Relax Neck & Shoulders”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *